Tarinamme

Talouspalvelut HE sai alkunsa vuonna 2020 Helsingissä. Olemme taloushallinnon ammattilaisia, joille niin taloushallinto kuin liiketoiminnan kehittäminenkin ovat sydämen asia. Haluamme tarjota asiakkaillemme aidosti arkea helpottavaa ja ajantasaista tukea yrityksen rahavirtojen hallinnointiin. Pienyritysten maailma on meille tuttu. Olemme pieni ja siksi ketterä tilitoimisto. HE Tilitoimisto on välitöntä yhteydenpitoa arvostavalle asiantunteva taloushallinnon kumppani.

Moderni taloushallinto on se, jonka nimeen vannomme. Käytämme alan johtavaa ProCountor-ohjelmistoa. Sen avulla taloustiedot löytyvät kätevästi verkosta, josta tietoa on edelleen helppo käsitellä ja jakaa niin HE-tiimillemme kuin asiakkaillemmekin. Alan lainsäädäntö kehittyy jatkuvasti, ja sen mukaan myös päivitämme tietotasoamme, jotta voimme tarjota asiakkaillemme ajantasaista palvelua.

Tavoitteemme

Lähestyttävyys

Pienenä tilitoimistona tarjoamme henkilökohtaista palvelua. Räätälöimme yhdessä asiakkaamme kanssa juuri heidän tarpeisiinsa parhaiten soveltuvan paketin.

Luotettava tuki

Talouspalvelut HE auttaa yritystä kokonisvaltaisesti ja koko elinkaaren ajan aina perustamisesta lähtien. Meihin voit luottaa, sillä kouluttaudumme ammatillisesti jatkuvasti lisää.

Ydinosaaminen

Haluamme vapauttaa asiakkaamme kädet ja päästää hänet keskittymään ydinosaamiseensa. Pienenä tilitoimistona itsekin ymmärrämme, että yrittäjän arki on kiireen täyteinen.

Talouspalvelut HE oy

Kustannustehokasta kirjanpitoa liiketoiminnan tueksi